Alt til arkivering, emballage, gaveemballage, forsendelsesemballage og arkivreoler


Læs mere om
Arkivering
Arkivreoler
Kontormøbler
Skriveborde
Fladskærmsarme
Garderobeskabe
NYHED: Skærmvægge
NYHED: Akustik paneler
Akustik dæmpning
Produktkataloger
Merværdi
+Klubben
  

 
 
 
  

Arkivering af data og dokumenter
+Erfaring i og +Viden om hvordan dine data opbevares i system

Vi hjælper og vejleder dig i de bedste vilkår for at holde styr på virksomhedens data og dokumenter. Vi levere produkter lige fra hængemapper, dokumentomslag og chartek til hængemappeskabe, arkivskabe, arkivreoler og mobilreoler.

Vi tilbyder desuden rådgivning i hvordan du sætter opbevaring af dine data i system, vi laver arkivsystemer til dine fysiske dokumenter, så du kan få overblik og sammenhæng mellem arkivering af data og dokumenter.

Vores sortiment af hængemapper, dokumentmapper, chartek, sagsomslag m.m. har vi over årene udviklet til at være markedets bedste og mest gennemtænkte, og du får med vores produkter høj kvalitet og værdi for hver en krone. Læs mere...
 
 

 

Mobile arkivreoler
+Fokus på arkiv med plads til mere

For hurtigt effektivt at kunne finde frem til arkiv materiale, kræver det at jeres arkivreoler er gearet til opgaven. God plads til ringbind, hængemapper, dokumentmapper og arkivkasser i arkivreolen er nødvendig for at overblikket ikke forsvinder.

Med arkivreoler på hjul – mobilreoler – fordobler du den effektive plads på hylderne i arkivreolen, og du udnytter m2 i arkivet mest effektivt. Tæl evt. op hvor mange m2 I lige nu bruger på arkiv, og tænk over muligheden for at fordoble denne plads uden at huslejen øges.

Læs vores introduktion til arkivreoler her på siderne og lad os bagefter tage en snak om hvordan vi optimerer jeres arkiv med tidssvarende arkivreoler og mobilreoler. Læs mere...
 

 

Ny reol til kontoret
+Krav til design, form og funktion i én reol

Få sikker og intelligent opbevaring med pladsbesparende kontorreoler. Vi leverer alle slags løsninger i faste reoler og mobilreoler, og uanset jeres behov, kan vores produkter skræddersyes til jer.

Nytænkning og indretning efter moderne krav, gør det muligt at lave smarte indretningsløsninger til garderobe, ringbind, hængemapper, og personlige effekter. Vores bud på kontorreoler udnytter pladsen optimalt, og både faste kontorreoler og mobilreoler kan designes helt efter jeres ønsker.

Innovative og fremtidsorienterede kontorreoler fra A4 Systemer sætter nye standarder for indretning af jeres virksomheds opbevaring og arkiv. Læs mere...
 
 

 

Garderobeskabe og garderobeindretning
+Fokus på individuelle og gennemtænkte løsninger

Vi leverer alle former for garderobeindretning, og leverer robuste garderobeskabe til alle formål. Alle vores garderobeskabe laves individuelt til jeres garderobe behov, og detaljer omkring materialevalg, farver, størrelse på garderobeskabe, tilpasses jeres behov og ønsker.

Garderobeskabe i virksomheder, institutioner, foreninger og på offentlige steder hvor behovet for at sikre ejendele er nødvendigt laves som modulopbyggede løsninger, der giver fleksibilitet nu og i fremtiden.

Lad os give et bud på indretning af jeres garderobe behov. Vi glæder os til at hjælpe jer til en effektiv og smart garderobeindretning. Læs mere...
 

 

Bestil online og få arkivprodukter leveret lige til døren

I vores online webshop finder du blandt andet vores standard udvalg af hængemapper, dokumentmapper og andre former for produkter beregnet til arkivering og dokumentstyring. Vi har også flere former for sagsmapper, og det du ikke finder i vores webshop laver vi til dig, hvis du har specielle ønsker.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores produkter, eller hvis du leder efter noget du ikke umiddelbart finder i webshoppen. Gå til webshop...

A4 Systemer A/S
Nydamsvej 41 8862 Hørning Telefon: 86 52 25 00 a4systemer@a4systemer.dk www.a4systemer.dk Mød os på LinkedIn